بررسی چالش‌های پذیرش و جذب طلاب در مرکز تخصصی الزهرا (سلام الله علیها) شهرستان قروه

شناسه خبر : 159068

1404/03/11

تعداد بازدید : 23

بررسی چالش‌های پذیرش و جذب طلاب در مرکز تخصصی الزهرا (سلام الله علیها) شهرستان قروه
نشستی با حضور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان کردستان با اعضای ستاد پذیرش، طلاب، مبلغین، سفیران رضوان مرکز تخصصی الزهرا( سلام الله علیها) قروه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ کردستان، نشستی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا عبدالملکی، مدیر محترم حوزه‌های علمیه خواهران و معاونین ایشان در مرکز تخصصی الزهرا ( سلام الله علیها) قروه، روز سه شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار شد که به بررسی چالش‌های پذیرش و جذب طلاب اختصاص داشت.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالملکی محورهای کلیدی پذیرش را مطرح کرد که از آن جمله می‌توان به  کمبود آگاهی عمومی درباره مزایای تحصیل در حوزه‌های علمیه و نبود تبلیغات کافی، دغدغه‌های آینده طلبگی، از جمله اشتغال و نقش اجتماعی طلاب پس از فارغ‌التحصیلی، مشارکت فعال مبلغات در شناسایی استعدادها و هدایت علاقه‌مندان به سمت حوزه‌های علمیه، استفاده از ظرفیت هیئت‌های مذهبی و برنامه‌های فرهنگی برای ارتباط مستقیم با جامعه، توسعه برنامه‌های فرهنگی مانند جشن‌های مذهبی و نشست‌های گفت‌وگو محور برای افزایش حضور مردم در فعالیت‌های حوزه ، استفاده از ایام خاص (مانند اعتکاف) برای تبلیغات جذب و شناسایی نوجوانان مستعد اشاره کرد.  
حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا عبدالملکی در ادامه بر اهمیت پذیرش طلاب و پاسخگویی به شبهات تأکید و بر ضرورت پیگیری مستمر و اختصاص زمان کافی برای بهبود فرآیند پذیرش تأکید کرد.  

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا عبدالملکی و معاونین ایشان در جلسه‌ای دیگر با اعضای ستاد پذیرش حوزه دیدار کردند تا مسائل مرتبط با پذیرش و جذب طلبه را بررسی کنند.

در این نشست، مسئولین سفیران رضوان سطح ۲ و ۳ گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده ارائه دادند و نظرات و پیشنهادات مورد بررسی قرار گرفت.  

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا عبدالملکی در ادامه جلسه بیان کرد: پاسخگویی به شبهات و ایرادات مطرح‌شده درباره طلبگی، جدی گرفتن فرآیند پذیرش، جذب طلاب و ضرورت پیگیری مستمر و اختصاص زمان کافی برای بهبود فرآیند پذیرش  از نکات کلیدی پذیرش است.

این جلسات گامی مؤثر در مسیر بهبود فرآیند جذب طلاب و افزایش تعاملات سازنده در حوزه‌های علمیه خواهران محسوب می‌شود.