به گزار معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز روز شنبه مورخ 94/12/1نشستی بصیرتی با موضوع " انتخاب اصلح" برای طلاب خود با توجه به قرار گرفتن در آستانه انتخابات هفتم اسفندماه برگزار نمود. در این نشست حجت الاسلام و المسلمین حسن رستمی از اساتید اخلاق این مدرسه مبارکه و رییس عقیدتی سپاه سقز، به نقل حدیثی از امام محمدباقر(ع) سخنان خود را اینگونه آغاز نمود:
ایشان گفت امام باقر(ع) فرموده اند: نهایت کمال سه چیز است: فهم در دین، صبر در مقابل مشکلات و صبر بر معصیت، و میانه روی در معیشت واقتصاد.
همچنین با اشاره به آیه 55 سوره نور ادامه داد: خداوند به مؤمنین وعده داده اگر عمل صالح انجام دهند و ایمان بیاورند خلیفه روی زمین هستند و قدرت دینداری به آنها می دهد.
زمانی گذشته است که مردم قدرت دین داری نداشتند و بیشتر به طرف دین زدایی می رفت.جامعه که روش تبلیغ دین از سیاسیت دارد ریشه در گذشته و محل تحصیل او دارد.بهترین راه کار، ایمان به خدا و عمل صالح است که دین و سیاست در کنار هم باشند.نظام جمهوری اسلام می خواهد که عمل به صالح و دینداری و سیاست داشته باشند.
حاج آقا رستمی با تبیین انتخابات از دیدگاه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، به تعریف جامعی از انتخابات از نظر لغت و اصطلاح پرداخت و گفت: انتخابات در لغت به معنای برگزیدن چیزی یا کسی از میان مجموعه ای است و در اصطلاح به روش و شیوه ای جهت برگزیدن گویند. انتخابات روش معقولی است که در دنیا نیز برگزار می شود.
وی گفت: اهمیت انتخابات از منظر امام راحل(ره): تعیین سرنوشت ها در انتخابات، جلوه ای از اعتصام ملت ایران( حبل الله است). و به فرمایش مقام معظم رهبری؛ انتخابات آبروی ملی و از افتخارات امام و ملت ایران است.
ایشان اهمیت انتخابات در فرمایشات رهبری را برای طلاب بازگو نمود و گفت:
1- مورد تأیید رهبران 2- تکلیف شرعی، حق قانونی، وظیفه عمومی است3- حیثیت اسلام و جمهوری اسلامی است( تعداد نفرات شرکت کننده به منزله پشتوانه نظام است) 4- رمز شکست ناپذیری جمهوری اسلامی ایران 5- ارتباط با تعیین سرنوشت مردم 6- انتخابات تعیین کننده است.
حجت الاسلام رستمی در ادامه صحبت های خود آثار و حضور حداکثری در فرمایشات رهبری را عنوان کرد و ابراز داشت:
1- تجلی مردم سالاری دینی( وقتی انقلاب شد تمام گروه های ضد رژیم شاه متعهد بودند و عده ای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ندای جدایی دین از سیاست سر دادند ولی حضرت امام قبول نکردند و یکی از برکات انتخابات؛ مردم سالاری دینی است و می توان با دین کشور را اداره کرد و سیاست هم داشت.
2- تثبیت و استحکام نظام: در صورت حضور کم مردم ، امکان حمله از سایر ممالک وجود دارد3- جاری شدن خون تازه و روح تازه در کالبد کشور و ناخودآگاه اطلاعات بالا می رود4- دوام و پایداری جمهوری: اگر انتخابات پرشور باشد، نظام پایدار خواهد بود.5- آبرو و سربلندی برای نظام کشور: انتخابات با حضور حداکثری باعث اقتدار بیشتر کشور در جهان می شود.6- محافظت و پوشش کشور در مقابل دشمن: حضور حداکثر نشان از وحدت و انسجام است.8 بازداری دشمن 9- تأثیر نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی. 10- قدرت و ابهت بین المللی است 11- انتخابات حالت واکسینه شدن جامعه است 12- بالا بردن امنیت ملی 13- تأمین و تضمین آینده و نظام 14- پشتوانه بسیار قوی و محکم شدن پایه های انقلاب 15- تعیین و مدیریت کشور 16- دریافت پاداش جهاد.
و نتیجه اینکه: حضور حداکثری یعنی: تلاش برای رأی گیری از تمام نقاط کشور.
حاج آقا رستمی در پایان با نتیجه گرفتن از مطالب بیان شده به پرسش ها ی انتخاباتی مطرح شده از سوی طلاب پاسخ دادند و ضمن راهنمایی آنها متذکر شدند نسبت به انتخاب نماینده اصلح برای کسب متصدی کرسی مجلس دقت لازم را مبذول بدارند و چه بسا اینک که به عنوان یک طلبه در این زمینه برای خود و خانواده و در جمع دوستان باید حساس باشید که نقش راهنما و هدایتگر جامعه را به سوی راه روشن و انتخاب درست، همچنین حضور پرشور و حداکثری در صحنه انتخابات را ایفا میکنید.