به گزارش معاون فرهنگی مدیریت استان روز یکشنبه مورخ 94/12/16 مدیریت محترم حوزه های علمیه خواهران استان کردستان حجت الاسلام و المسلمین آقای محمد صالحی و معاونین محترمشان از مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز، بازدید جامعی به عمل آوردند. در این دیدار حاج آقا صالحی شخصا کلاس به کلاس در جمع طلاب حضور یافتند و در نشست های صمیمانه با آنها گفتگونمودند. معاونین محترم استان نیز در ساعات آموزش با حضور در کلاس های درس به جمع طلاب پیوستند.
در این روز مدیریت محترم استان طی جلسه ای خصوصی که با اساتید داشتند به نقطه نظرات آموزشی و مسائل آنها رسیدگی نمودند. پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین محمد وحیدی رییس تبلیغات اسلامی سقز و رییس هیات امنای این مدرسه مبارکه، ایشان برای طلاب سخنرانی نمودند.
حاج آقا وحیدی در ابتدا ضمن تسلیت سوگواری ایام فاطمیه به حاضرین و خیرمقدم خدمت مدیریت محترم استان و همراهانشان از اینکه در جمع طلاب حضور دارند ابراز خرسندی نمودند.
ایشان خطاب به طلاب افزودند: فضای حوزه، خود یک فضای معنوی و با برکتی است. فضای معنوی حوزه هنگام ورود به آن، خود نصیحت کننده و تذکر دهنده است چه برسد به اینکه بخواهی در چنین مکانی درس بخوانید و به تحصیل علوم دین بپردازید و این خود یک ارزش است. وقتی که انسان به وجود خود به عنوان اشرف مخلوقات می نگرد و خداوند می فرماید آنچه خلق کرده ام برای انسان است، اینجاست که انسان باید به انسان بودن خود ببالد. و خداوند می فرماید انسان باید بندگی خود را ثابت کند و این بدانجهت است که انسان بتواند با بهره جستن از وجود تمامی نعمات و امکانات و خلقت هایی که به خاطر انسان آفریده شده است انسانیت و بندگی خود را اثبات کند و به مقامی بالاتر از فرشته ها یعنی قرب الی الله دست پیدا کند.
همچنین در این روز فرزندان خردسال طلاب و اساتید که در مهد کودک این مدرسه مبارکه نگهداری می شوند به همراه مربیان خود دیداری دوستانه با حاج آقا صالحی داشتند و ایشان با ابراز محبت و نوازش به بچه ها، لحظاتی را با دنیای شاد کودکانه آنها همراه شدند.
آخرین جلسه این بازدید نشست مشترکی بود که مدیر محترم استان با کادر و اساتید داشتند. ایشان با توصیف مزایای شبکه مجازی کوثر نت، نکاتی را در زمینه فضاهای مجازی و روش هدایت کردن طلاب به جهت استفاده مناسب و بهره علمی- پژوهشی بردن از این فضاها به خصوص با حضور فعال علمی در شبکه کوثرنت را به همگان توصیه نمودند.
وی خطاب به اساتید گفتند: اگر اساتید ما در این شبکه عضو باشند و با دیگر اساتید سطح استان نیز در ارتباط و تعامل باشند قطعا این روش برای طلبه الگو و تآثیر پذیرتر از این خواهد بود که توقع داشت طلبه ها بلاجبار به تحقیق و پژوهش بپردازند.
ایشان با بیان فرمایش مقام معظم رهبری( مدظله العالی) که در مورد فضای مجازی عنوان داشته اند « که اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم رئیس شبکه فضای مجازی کشور میشدم» افزود: شما اساتید بزرگوار انرژی هایی که قرار است طلاب در دیگر فضاهای مجازی و با عضویت در گروه های دیگر بیهوده صرف کنند راجذب کنید و در مسیر درست هدایت کنید و با طلاب خود ارتباط علمی و پژوهشی در فضای مجازی داشته باشید. چه از طریق سرکشی به وبلاگ هایشان و گذاشتن نظر برای آنها ایجا انگیزه کنید و مشوقشان باشید و به آنها مشاوره دهید. و چه استادان راهنما ازطریق ارائه خدمات و نکات پژوهشی در شبکه کوثرنت برای استفاده تحقیقات پژوهشی طلاب،که دسترسی داشته باشند. چه بسا با حضور پررنگ و فعال در شبکه مجازی کوثرنت می توانیم علمدار این عرصه(علمی- پژوهشی) باشیم. و این شیوه ارجحیت دارد به اینکه طلبه های ما گرفتار این شوند که حتی بدون نشان و به صورت چراغ خاموش در دیگر فضاهای مجازی وارد شوند و سرگرم به بیهوده گری. و این وظیفه اساتید است که این امور را با فعالیت گسترده علمی خود در شبکه کوثرنت سامان دهند و این انرژیها را جهت دهی کنند در راه تحقیقات و فعالیت های پژوهشی.