به گزارش معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز ،به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) روز شنبه مورخ 94/12/22 مراسمی برگزار نمودند.
طلاب به همراه کادر و اساتید خود همه ساله از آغاز شروع ایام فاطمیه تاپایان این مدت هر روز مراسم عزاداری به همراه قرائت حدیث شریف کساء، مداحی و پخش نذری برگزار می نمایند. امروز نیز مراسم ویژه ای با حضور جمعی از بانوان خانواده های نیروهای نظامی و انتظامی مقیم سقز، طلاب متقاضی تحصیل در حوزه علمیه سال تحصیلی 95-94 و برخی عموم برپا داشتند. در این مراسم خانم محبوبه رحیمی از اساتید حوزه برای حاضرین از ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) سخن نمود و با تسلیت این ایام گفت: ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) بسیار گسترده و وسیع است که تنها در سایه تأمل و ژرف اندیشی می توان به جوانب گسترده آن حضرت پی برد.
وی عنوان داشت: برخی از آیات قرآن کریم در شأن اهل بیت(علیهم السلام) نازل شده است که حضرت صدیقه(س) نیز یکی از آن پنج نور است همچون آیه تطهیر. و اما از ویژگی های اخلاقی حضرت که می توان نام برد:
1- مقام پارسایی و قناعت به ثروتی اندک و ناچیز، در عین امکان بهره مندی از بالاترین امکانات.
2- انفاق و ایثار فراوان ایشان در اشیای مورد علاقه و نیاز خویش.
3- عبادت خالصانه و نیایش به درگاه باری تعالی.
4- تبلور حیا و عفت.
5- الگوی کامل پوشش و حجاب اسلامی.
6- مبارزات سیاسی و اجتماعی ایشان بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) در پاسداری از حریم ولایت.
خانم رحیمی در ادامه گفت: گرایش به الگو و پیروی از مد نیاز بشری است که در جهت کمال گرایی و تکامل طلبی فطرتا در نهاد انسانها قرار داده شده است به همین جهت مشاهده می کنیم که نیاز به الگو برای نسل ها در آموزه های دینی به طور آشکار مورد توجه قرار گرفته است و قرآن هم به معرفی الگوها و اسوه های مثبت و منفی می پردازد و الگوهای مثبت ثابتی را معرفی می کند که در تمام عصرها و برای تمامی نسل ها قابل اتکا و پیروی است.
فاطمه زهرا(س) یک الگوی تمام عیار است ولی ما زنان مسلمان چقدر او را می شناسیم؟ فاطمه زهرا(س) یک اسوه است برای زنان و مردان و همه نسل ها در هر دوره ای و خاصه امروز که فتنه ها همچون پاره ای ظلمت، چهره حقایق را پوشانده است.
وی در ادامه اشاره ای داشتند به ابعاد بندگی حضرت(س) و گفت: حضرت فاطمه(س) نمونه بندگی خاص خدا بود به گونه ای که حیات خویش را در آینه پیروی از امر خداوند متعال می دید. نمازها و دعاهای متعددی از این بانوی بزرگوار روایت گردیده که خود نمونه کاملی بر زندگی سراسر معنوی و خدایی آن بانوی یگانه می باشد.
ایشان در پایان خطاب به طلاب و بانوان ابراز داشت: شخصیت حضرت فاطمه(س) اسوه و الگویی برای تمام زنان عاشق عفت و فضیلت است. مادری آن حضرت(س) که در دامان پاکشان دو امام بزرگوار و دو شخصیت ممتاز عالم بشری، تربیت یافتند و دختری همچون حضرت زینب کبری(س) که مظهر شجاعت و نمونه سخنوری و حق طلبی در دامان ایشان پرورش یافت. اینک حضرت زهرا(س) به عنوان جامعترین الگوی بشریت در همه ابعاد زندگی چه بندگیشان، وظایف خانوادگی، حیا، عفت، حجاب، ساده زیستی، سیاسی برای همه نسل ها معرفی شده اند و زنان و دختران طلبه ما امروز در ضروریترین عرصه ای که باید به وی اقتدا کنند عرصه دفاع از حریم ولایت و امامت و استمرار آن یعنی ولایت فقیه در عصر غیبت امام زمان(عج) می باشد.
همچنین در این مراسم علاوه بر دعوت از طلاب ثبت نامی 95-94 برای پذیرش سال تحصیلی جدید با پخش بروشورهای پذیرش در جمع مهمانان شرکت کننده، در امر پذیرش نیز تبلیغ صورت گرفت. پایان بخش این مراسم هم قرائت زیارت عاشورا و حدیث شریف کساء و نیز مداحی و پخش نذری بود.
مراسم عزاداری
برگزاری مراسم عزادرای94/12/22درمدرسه حضرت فاطمه(سلام الله علیها)شهرستان سقز
به گزارش معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز ،به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) روز شنبه مورخ 94/12/22 مراسمی برگزار نمودند.