همزمان با شروع ماه مبارک رمضان جلسه ای با عنوان شرح دعای افتتاح توسط سرکار خانم زیبا پارسافرد استاد حوزه علمیه خواهران برگزار گردید.
در این جلسه خانم پارسافرد با اشاره به سند این دعا اظهار داشتند که مضامین عالیه این دعا نشان از این دارد که این دعا از ناحیه امام زمان (علیه السلام ) یا از سایر معصومین (علیهم السلام) رسیده است.
خانم پارسافرد تصریح داشتند که این دعا از سه بخش کلی حمد و ثنای الهی و صلوات بر پیامبر اکرم(صل الله علیه و آله) و دیگر ائمه (علیهم السلام) و مسئله انتظار فرج و شکایت از غیبت حضرت ولی عصرعج الله تعالی فرجه الشریف.
وی خاطرنشان کرد:علت نامگزاری این دعا نیز به جهت فراز ابتدایی این دعا می باشد« اللهم انی أفتتح الثناء بحمدک»
ایشان به پیامهای این دعا اشاره نموده و فرمودند از پیامهای این دعا دوری از انحراف و خطاست که شرط پایداری کارها می باشد.و از دیگر پیامهای این فراز این است که با یقین به درگاه خدا وارد شویم.
وی تصریح نمود که امامان معصوم خدا را با پیروی از قرآن با اعتقاد به توحید و بی نیازی او حمد می کنند.
و بزرگی و کبریایی مخصوص خداوند است پس باید اورا به طور ویژه ای بزرگ داشت.از دیگر نکات این دعا درخواست یاوری امام زمان و رهبری سپاه ایشان است که در فراز های پایانی دعا آمده است.
استاد حوزه در پایان اظهار داشت که هرگز نباید از درگاه خداوند نا امید شد.
جلسه شرح دعای افتتاح توسط سرکار خانم پارسافردرماه رمضان1395
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان جلسه ای با عنوان شرح دعای افتتاح توسط سرکار خانم زیبا پارسافرد استاد حوزه علمیه خواهران برگزار گردید.