برگزاری مراسم عزاداری حضرت ابا عبد الله الحسین (ع)در مدرسه فاطمه الزهرا (س)بیجار با سنخنرانی سرکار خانم پارسافرد مورخ 95/7/16

شناسه خبر : 31369

1395/07/18

تعداد بازدید : 335

برگزاری مراسم عزاداری حضرت ابا عبد الله الحسین (ع)در مدرسه فاطمه الزهرا (س)بیجار با سنخنرانی سرکار خانم پارسافرد مورخ 95/7/16
برگزاری مراسم عزاداری حضرت ابا عبد الله الحسین (ع)در مدرسه فاطمه الزهرا (س)بیجار با سنخنرانی سرکار خانم پارسافرد مورخ 95/7/16

 به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س) بیجار مراسم عزاداری ششمین روز محرم مورخ 95/7/16 در این مدرسه مبارکه برگزار گردید.

در این مراسم زیارت عاشورا و سخنرانی توسط سرکار خانم زیبا پارسافرد از اساتید حوزه برگزار شد.

خانم پارسافرد در سخنرانی خود با اشاره به جایگاه امام حسین (علیه السلام) در ادیان مختلف افزود آنتوان بارا شخص مسیحی است که درباره ی امام حسین(علیه السلام) اینگونه می گوید رود خوني كه از شهيدان كربلا بر صحراي طف جاري شد، فرات حقيقتي گشت كه جرعه نوشان عزت و آزادگي را ازهر مذهب و مسلك و هر دين و آيين به قدر تشنگي سيراب كرد.

خانم پارسا فرد گفت آقای آنتوان بارا تشيع را بالاترين درجات عشق الهي معرفي مي كند و امام حسين(علیه السلام) را فقط متعلق به شيعه يا مسلمانان نمي داند بلكه متعلق به همه جهانيان مي داند و او را با عبارت «حسين گوهر اديان» معرفي مي كند و در پايان، سخنش را با اين عبارت به انتها مي رساند كه «حسين عليه السلام در قلب من است».

وی گفت «آنتوان بارا»، مسيحي عاشقي است كه سال هاي بسيار از دوران جواني خود را صرف تحقيق و بررسي پيرامون زندگي و قيام امام حسين(ع) كرده است تا حقايق مربوط به اين شخصيت عظيم تاريخ را از زاويه نگاه خود و از زبان انجيل و پيامبر الهي، عيسي(ع) بيان كند. او پس از ساليان بسيار پژوهش و مطالعه در منابع مختلف تاريخ اسلام، دست به نگارش كتابي زده است كه در نوع خود و از زبان يك مسيحي بي نظير است. وي در اين پژوهش تطبيقي- به نام «حسين در انديشه مسيحيت كه رويكردي تحقيقي، ادبي و عاطفي دارد، با استفاده از نظريات اسلام و مسيحيت و بامهارتي ستودني، زندگي و شهادت حضرت عيسي از ديدگاه مسيحيت و زندگي و شهادت امام حسين(علیه السلام)) از ديدگاه اسلام را مقايسه كرده است. در اين تحليل ها نكات جالب و بديعي به چشم مي خورد كه براي هر مسلمان منصفي شگفت انگيز و خواندني است.

این استاد حوزه بیان داشت اسلام سر آغازش محمدی و استمرارش حسینی بود و قیام کربلا آغازش حسینی و استمرارش زینبی بود امام حسین علیه السلام با قیام خود دلها را احیا نمود در دین اسلام نماز در راس همه اعمال قرار دارد. خداوند در اوصاف متقین می فرماید «الذین یومنون بالغیب و یقیمون الصلاه»

خانم پارسافرد به فلسفه ی قیام عاشورا اشاره نمود و نماز را که امام حسین ( علیه السلام) حتی در شرایط جنگ ترک نکرد نوعی ارزش و احترام برای خدا دانست و افزودامام حسین علیه السلام با پیام و شعارش پیروانش را به اهمیت نماز متوجه ساخته و از یاران و اصحابش که در حساس ترین شرایط به نماز اهمیت داده و حتی جانشان را برای اقامه نماز فدا کردند تقدیر کرده است.

وی گفت امام حسین علیه السلام برای عبادت و خواندن نماز از حضرت عباس(علیه السلام)  خواست تا از دشمنان یک روز مهلت بگیردحضرت زینب که درس عبادت و بندگی را از محراب عبودیت مادرش زهرا آموخته بود در سفر پر رنج اسارت نه فقط فرائض که نماز نافله اش را هم به وقت می خواند .

خانم پارسافرد اظهار داشت در اهمیت نماز همین بس که معیار قبول و رد همه اعمال و عبادات دیگر معرفی شده است.

انسان در همه لحظات تا دم مرگ دچار لغزش می شود و آلوده به گناه می شود. نماز یکی از راه های عدم ارتکاب انسان به گناه است. نماز کلید سری است که به سوی سعادت باز می شود.

روح ما از خداست ما به خدا و ارتباط به او نیاز داریم . روح ما به خدا وابسته است و می خواهد هر روز با او حرف بزند و آرام شود . سلامت روح به نماز است تغذیه جلوی بیماری را می گیرد و نماز جلوی گناه را.