اخبار در فضای مجازی

شناسه خبر : 32671

1395/08/11

تعداد بازدید : 404

 اخبار در فضای مجازی
برگزاری نشست پاسخگویی به اخبار و شبهات فضای مجازی در مدرسه حضرت فاطمه(س) سقز موره 95/8/11

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه حضرت فاطمه(س) سقز سه شنبه  مورخ 11/ 8/ 95 نشستی با عنوان " پاسخگویی به اخبار و شبهات فضای مجازی"  در این مدرسه مبارکه برگزار گردید.برگزار کردند.

در این نشست سرکارخانم بخشی با طرح چند پرسش از طلاب گفتند: آیا اخباری که در فضای مجازی منتشر می شود سندیت دارد؟ آیا می توان به استناد این شایعات در فضای مجازی جنگ به راه انداخت؟ چه اتفاقی باید باعث شود که یک صدا باعث به هم ریختن باور میلیونی شود؟ و د رپاسخ ادامه دادند: فضاهای مجازی در قرن اخیر در جوامع باب شد و این چند سال اخیر نیز دامنگیر مردم جامعه ما. و متاسفانه تمام زندگی واقعی انسان ها را تحت الشاع قرار داده است. از آنجایی که ذهن انسان هر آنچه که تکرار شود را به مرور زمان باور دارد. فضای مجازی با اشاعه اخبار چه صادق باشد و چه کاذب، آن را به عنوان باور و حقیقت مطرح می کند. و مردم بدون توجه به پیامدهای اخبار فضای مجازی در زندگی واقعی به نشر آن می پردازند این در صورتی است که اخباری که در سایت های خبری منتشر شده است قابل اعتماد نیست مگر اینکه از منابع بسیار معتبر استفاده شده باشد.

خانم بخشی اذعان داشتند: هوشیار باشیم که اینها همه توطئه دشمن است برای ایجاد تفرقه در بین ملت ایران. اول جنگ روانی و تفرقه بین شیعه و سنی راه انداختند، حالا نوبت دو دستگی بر سر وطن پرستی و دینداری. دشمن چون توان نظامی با ایران را ندارد با به راه انداختن جنگ روانی که هزینه کمتری برایش دارد به ایجاد تفرقه پرداخته است. دشمن اول با ضربه زدن به دین و دو دسته کردن اعتقادات مذهبی ایرانیها حالا با این ترفند جدید ایرانیها را در مقابل هم قرار می دهد. دشمن همیشه از تفرقه میان یک کشور بهترین استفاده را کرده است. 

ایشان در پایان کلام خود به پیامی از علامه حسن زاده آملی خطاب به حاضرین در فضای مجازی استناد نموده و اظهار داشتند: علامه حسن زاده آملی پیامی 12 گانه به حاضرین در دنیای مجازی ابلاغ داشته اند:

1-     حق را با یاد کردن و تکرار کردنش زنده کنید.

2-    باطل را با ترک کردنش نابود کنید.

3-    از انتشار تصاویر حرام و غیر شرعی پرهیز کنید.

4-    از بحث های بیهوده بپرهیزید.

5-    از جوک هایی که دین و عبادات و مقدسات و اشخاص و ملت ها و قومیت ها را مسخره می کند بپرهیزید.

6-    مصدر نقل شایعات نباشید و قبل از نقل و انتشار هر حدیث یا روایت یا داستان و خبری از صحت آن مطمئن شوید.

7-    بگذارید آن کلامی که می فرستید به نفع شما گواهی دهد نه علیه تان.

8-    خودتان را کلید خیر و قفل شر قرار دهید.

9-    هر متن و پیامی که می فرستید به منزله تأیید و امضای شماست. نگو که به من رسیده است و کپی کرده ام.

10-  تمام سعی خودتان را برای استفاده بهینه از این تکنولوژی به کار گیرید و از آن برای دعوت الی الله و امر به معروف و نهی از منکر و آموزش مسائل دینی و فرهنگی و علمی و آموزشی استفاده کنید. یعنی به عنوان یک اصلاحگر به تمام معنا و نیت خودتان را درست و خالصانه کنید.

11-  برای بیان حق مجاملات و رودربایستی را کنار بگذارید.  دین  و حق بر هر چیز مقدم و شایسته تر هستند.

تصویر پروفایل شما و پیام هایتان معرف شخصیت شماست.