بسیج طلاب در حوزه علمیه حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) بیجار اقدام به برگزاری جلسات طرح صالحین نموده است.
در این جلسه طلاب به بحث و تبادل نظر پرداختند و خانم لیلا شکراللهی وفیض اللهی در مورد علت عدم همیاری مردم با امام حسین(علیه السلام) صحبت نمودند.
در زمان قیام امام حسین(علیه السلام) و حرکت ایشان از مکه به سوی عراق کسانی توفیق داشتند حضرت را همراهی کنند که دارای ویژگیهای متمایزی نسبت به سایر افراد جامعه بودند. هر اندازه کاروان به کربلا نزدیک میشد، خصلت زلال اصحاب امام حسین(علیه السلام) و تمایز آن با سایرین نمود بیشتری پیدا میکرد. با مطالعه تاریخ کربلا و گفتار اصحاب در طی کاروان به چند شاخصه بارز درباره ایشان پی میبریم که روحیه اطاعتپذیری و تبعیت از امام(علیه السلام)، عدم دنیازدگی و گرایش به مقولات مثبت دینی از مهمترین از جمله این شاخصههاست.
امام حسین علیه السلام از ماه ها قبل اعلام قیام نموده بود اما خیلی ها به خاطر حب دنیا و عزیز بودن جان خود فریب خوردند و از کاروان جا ماندند.
ایشان اظهار داشتند که سوال اینجاست که آیا ما الان اینقدر از لحاظ روحی و معنوی و عقلی رشد کرده ایم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که سالها ندای یاری از ما خواسته اند را لبیک بگوییم. مایی که ادعای ولایت پذیری داریم تا به حال چه کارهایی انجام داده ایم؟
لازم نیست پول هزینه کنیم بلکه هرکس هرکاری که از دستش برمی آید می تواند انجام دهد مثل کسی که عالم است با علمش یکی با نوشتن ولایت را ثابت کند.
نتیجه اینکه جهت همراهی با امامان معصوم(علیه السلام ) و در این زمانه همراهی با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، نیاز به رشد و ارتقای صفاتی داریم تا جایی که ما را از دنیا جدا و به لقای خداوند مشتاق کند که این درس را امام حسین(علیه السلام) در جریان کربلا به بشریت آموخت. تا زمانی که این حس در ما تقویت نشده است، به همان مقدار تا ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فاصله داریم، زیرا ظهور امام(علیه السلام) در چنین شرایطی عاقبتی همچون فاجعه عاشورا به همراه نخواهد داشت.